Kontakt

Scootmekka
Risager 48
6100 Haderslev

CVR: 37968951
Mail: info@scootmekka.dk
Telefon: 51 31 44 69

Bestilling

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer. Du bliver altid orienteret via e-mail såfremt dette forbehold er aktuelt.

Alle priser angives som udgangspunkt inklusive 25% moms. Alle før-priser er vejledende listepriser, konkurrenters priser eller Scootmekkas egen før-pris. Priserne er dagspriser.

På scootmekka.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Hvis du har oprettet en konto, kan du logge ind og se indhold og ordrestatus for alle tidligere ordrer. Har du ikke oprettet en konto, fremgår aftalen af den ordrebekræftelse du har modtaget via e-mail.

Kun myndige personer må bestille hos Scootmekka, med mindre der er samtykke fra forældre eller værge.

Når du handler med scootmekka.dk indgås aftaler på dansk.

Betaling

På scootmekka.dk kan der betales med:

  • Visa og Mastercard
  • Bankoverførsel  
  • MobilePay

Betalingsgebyr for betaling tillægges ordren. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra scootmekka.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Vi bruger hovedsagligt GLS som forsendelsespartner. Du vil kort efter vi sender din bestilling modtage et track & trace nummer, så du kan følge din pakke. Vi bestræber os hurtigst muligt at sende dine varer afsted, bemærk dog at ordren sendes først, når alle varer er på lager. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Vi leverer til udvalgte lande.

Udover prisen for varerne skal du i nogle tilfælde betale forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostninger fremgår altid tydeligt i bestillingsprocessen og af din ordrebekræftelse, som du modtager via e-mail. Forsendelsesomkostninger er baseret på ordrens værdi.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

  • Kr. 49,00 kr. for ordre under kr. 500,-
  • Du får fri fragt ved ordrer over kr. 500,-

Returret (Fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på scootmekka.dk.

Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes på mail til Scootmekka. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Scootmekka
Risager 48
6100 Haderslev

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på scootmekka.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Scootmekka
Risager 48
6100 Haderslev

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klagegang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:

Scootmekka
Risager 48
6100 Haderslev

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, www.kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Persondata ved køb

I forbindelse med at du foretager indkøb på vores website, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter dette website, herunder vores brug af cookies.