SIKKER BETALING

Hos Scootmekka kan du betale med Visa/Dankort, Mastercard, Visa, MobilePay samt bankoverførsel.

SIKKERHED VED BETALING

Vores betalings-gateway er godkendt af ePay og benytter den anerkendte sikkerhedsprotokol SSL. Endvidere er ePay selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes.

SÅDAN HÅNDTERES DIN BETALING

Når du indtaster dine kortoplysninger på websitet, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalingsgatewayen. Hos betalingsgatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos ePay. Scootmekka har ikke adgang på noget tidspunkt til at se dine kortoplysninger.

SIKKERHED VED ONLINEBETALING

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en webshop, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun ePay, der kan læse dem. Hverken Scootmekka eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Scootmekka. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.